Over ons

Marketeers en consultants

Bij AxiConsult weten we dat bij marketing alles draait om de wensen en de behoeften van uw klant. Daarbij staat uw eigen inbreng als klant centraal. Om succesvol op de markt in te kunnen spelen, zijn marktkennis, creativiteit en ondernemerschap onontbeerlijk. AxiConsult heeft marketeers en consultants in huis om uw marketingstrategieën in kaart te brengen middels heldere interviewtechnieken. Advies en de juiste planning staan daarbij centraal.

Strategie

De consultans en/of marketeers kunnen een rapport uitbrengen waarin helder wordt verwoord hoe u uw strategie kunt gaan uitvoeren om uw product of dienst op de juiste manier aan de man kan brengen. In heldere stappen uiteengezet om zo uw plannen en wensen te realiseren. Daarbij spelen samenwerking en creativiteit met u en onze consultants een belangrijke rol.

Organisatieadvies

Behalve de externe uitstraling van uw bedrijf is het natuurlijk ook belangrijk dat de interne processen op orde zijn. U kunt ons onder meer inschakelen voor organisatieadvies, training talentbegeleiding, interim management en leiderschapsontwikkeling.